Żeliwny rondel / Cast Iron Skillet 127839/127846
To wszechstronne żeliwne naczynie jest doskonałe, by szybko zamknąć pory mięsa lub dusić je przez wiele godzin. Można przyrządzać steki z polędwicy, indonezyjski rendang i różne zapiekanki, na przykład ziemniaczane. Żeliwo przetrwa całe twoje życie, a nawet dłużej. Jest ono również bardzo odporne na wysokie temperatury i świetnie przewodzi ciepło — dlatego cała powierzchnia nagrzewa się równomiernie. Znakomicie nadaje się do smażenia, szybkiego smażenia stir-fry i duszenia.
Dostępny w dwóch rozmiarach:
- średnica 36 cm dla modeli 2XL, XLarge, Large
- średnica 27 cm dla modeli MiniMax, Small, Medium
Z rondlem żeliwnym nie jest ważne, ile masz czasu. To wszechstronne żeliwne naczynie jest doskonałe, by szybko zamknąć pory mięsa lub dusić je przez wiele godzin. Można przyrządzać steki z polędwicy, indonezyjski rendang i różne zapiekanki, na przykład ziemniaczane. Masz trochę czasu? W żeliwnym rondlu można również przygotować pyszne desery, takie jak owoce zapiekane pod delikatnym ciastem lub clafoutis. Żeliwny rondel oraz żeliwna płyta plancha dla modelu MiniMax to idealne połączenie. W tym przypadku płyta będzie służyła jako pokrywka na rondel.
Żeliwo przetrwa całe twoje życie, a nawet dłużej. Jest ono również bardzo odporne na wysokie temperatury i świetnie przewodzi ciepło — dlatego cała powierzchnia nagrzewa się równomiernie. Znakomicie nadaje się do smażenia, szybkiego smażenia stir-fry i duszenia. Rondel żeliwny ma 2 praktyczne uchwyty. Po umyciu nasmaruj rondel żeliwny olejem roślinnym, a będzie jak nowy.
Dostępny w dwóch rozmiarach:
- średnica 36 cm dla modeli 2XL, XLarge, Large
- średnica 27 cm dla modeli MiniMax, Small, Medium
Na razie nie dodano żadnej opinii. Zaloguj się na swoje konto klienta i napisz opinię.